Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Werkkleding in de zorg

werkkleding zorg bedrijfskleding zorg borgkleding

Werkkleding in de zorg

Bij Dupal Bedrijfskleding bieden we diverse collecties aan, specifiek toepasbaar in een bepaalde branche. Één van die branches is de zorg. Werkkleding in de zorg wordt vaak geassocieerd met de kleur wit. Dit is begrijpelijk, wit is goed wasbaar en heeft een hygiënische uitstraling. Toch zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor kleur of een combinatie van wit met een kleur.

Bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid in de zorg

In de zorg geeft de bedrijfskleding een herkenbare uitstraling aan de medische of verzorgende mensen. In een ziekenhuis lopen er bijvoorbeeld veel mensen rond en het is van groot belang dat duidelijk is wie er horen bij het team van dit ziekenhuis.

Daarnaast komen medewerkers goed, verzorgd en professioneel voor de dag wanneer ze in nette en duidelijk herkenbare bedrijfskleding aan het werk zijn. Zij zijn immers het visitekaartje van de organisatie.

Zorgkleding moet lekker zitten

Wanneer je werkzaam bent in de zorg dan weet je als geen ander dat het belangrijk is veel bewegingsvrijheid te hebben in je werkkleding. Zorgkleding moet comfortabel zijn en bij Dupal Bedrijfskleding weten we precies waar je op moet letten om de juiste keuze te maken.

Ook qua stofsamenstelling is veel mogelijk; van 100% katoen tot en met stof samenstelling met stretch. Afhankelijk van jouw functie kies je die stofsamenstelling die het best past bij jouw werkzaamheden. Moet je veel bukken of tillen dan is een textielsamenstelling met stretch aan te raden.

Stijlvolle beroepskleding voor de zorgsector

Naast het lekker zitten van de zorgkleding wil je er natuurlijk ook goed uitzien! Het aanbod in onze zorgcollectie is zo uitgebreid dat wij altijd het perfecte kledingstuk voor jou in huis hebben. Van zorgjassen- of blouses tot broeken.

Er verzorgd uitzien tijdens je werk maakt dat jij je goed voelt en dat je je werk beter kunt doen. Wanneer je kiest voor werkkleding in de zorg van Dupal dan kun je kiezen uit een uitgebreide modieuze kledingcollecties. Stijlvol, hip en herkenbaar.

 Bedrijfskleding gezondheidszorg

Voor alle sectoren in gezondheidszorg hebben wij comfortabele bedrijfskleding in huis:

  • 1ste lijnszorg
  • Revalidatie
  • Thuiszorg
  • Verpleegcentra
  • Wooncentra
  • Ziekenhuizen zorgcentra

Dupal voor werkkleding in de zorg

Ben je op zoek naar zorgkleding? Kijk dan ook eens op: https://dupal.nl/zorg-kleding/ Of neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertalen de visie en huisstijl van jouw bedrijf naar passende bedrijfskleding in de juiste kleur en pasvorm.