U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Dupal is sinds 1998 Bedrijvig in Kleding zoals Bedrijfskleding, Promotionele kleding, Sportkleding en Vrijetijdskleding. Dupal levert vanaf enkele stuks tot grote oplagen in binnen- en buitenland. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Waalwijk; hier begeleiden wij graag onze klanten in het maken van de beste keuze  in T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, jacks, softshells, veiligheidsschoenen.

dupal bedrijfskleding

Passen en kiezen

Bedrijven (MKB), ZZP’ers, verenigingen en particulieren kunnen bij ons binnenlopen om de gewenste producten te passen en uit te kiezen. Onze medewerkers vertellen u graag over de samenstelling van de stoffen en het bijpassende draagcomfort.

Bedrukken of Borduren

Onze met grote zorg geselecteerde materialen zijn te bedrukken of te borduren naar wens. U kunt uw eigen ontwerp of logo aanleveren zodat wij dit op overalls, tuinbroeken, T-shirts, polo’s en jassen kunnen aanbrengen. Maar natuurlijk kunt u ook uw wens omschrijven, zodat onze ontwerpers aan de slag kunnen. U ontvangt altijd een digitale proefdruk per mail, waarbij wij na goedkeuring meteen voor u  de bedrukking gereed maken.

Professionele oplossingen

Dupal staat voor professionele en doordachte oplossingen op maat voor de zakelijke markt, de promotionele markt en de consument. Heeft u een vraag over een product of ons kleding management systeem dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Snelle levertijden

Wij hanteren snelle levertijden, maar als u een spoedopdracht heeft, dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen. Op die manier kunnen wij er zorg voor dragen, dat u de producten tijdig ontvangt.

Persoonlijke service

Dupal staat ook voor persoonlijke service. Neem een kijkje in ons gastenboek en zie wat onze klanten over ons vertellen.

Loop gerust bij ons binnen: Zinkerweg 13 B, 5145 NL Waalwijk
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 -17.00

Op deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar op: (+31)0416-563005
Maar natuurlijk kunt u ons ook per mail bereiken: info@dupal.nl