Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Dupal bedrijfskleding Waalwijk

Dupal is sinds 1998 leverancier in werkkleding, veiligheidsschoenen, promotionele kleding, overalls en meer. Wij leveren vanaf enkele stuks tot grote oplagen in binnen- en buitenland. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Waalwijk. Wij begeleiden je graag bij het maken van de beste keuze in t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, jacks, softshells, veiligheidsschoenen en meer. Je krijgt bij ons advies op maat, wij maken een gratis proefdruk voor je en een deel van de collectie hebben wij op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Loop gerust eens binnen en bezoek onze showroom.

Over Dupal bedrijfskleding Waalwijk showroom en pand

Bedrijfskleding Waalwijk; passen en kiezen

Bedrijven (MKB), ZZP’ers, verenigingen en particulieren kunnen bij ons binnenlopen om de (werk-)kleding of schoenen te passen en uit te kiezen. Onze medewerkers vertellen je graag over de samenstelling van de stoffen en het draagcomfort.

Bedrukken of Borduren

Onze, met grote zorg, geselecteerde bedrijfskleding is te bedrukken of te borduren naar wens. Lever je eigen ontwerp of logo aan en wij zetten deze op overalls, tuinbroeken, t-shirts, polo’s en jassen. Natuurlijk kun je ook je wens omschrijven, dan zetten we onze ontwerpers voor je aan de slag. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk per mail. Na goedkeuring maken wij de bedrukking voor jou gereed.

Professionele oplossingen

Dupal staat voor professionele en doordachte oplossingen op maat voor de zakelijke markt, de promotionele markt en de consument. Heb je een vraag over een product of ons kleding management systeem (KMS) dan kun je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Snelle levertijden

Wij hanteren snelle levertijden. Heb je een spoedopdracht? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je de producten tijdig ontvangt.

Persoonlijke service

Aandacht en persoonlijke service dat is wat je van Dual mag en kan verwachten. Meer weten? Bel ons, stuur ons een app of kom een kijkje nemen in onze showroom.

Loop gerust bij ons binnen: Zinkerweg 13 B, 5145 NL Waalwijk
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 -17.00

Op deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar op: (+31)0416-563005
Maar natuurlijk kun je ons ook per mail bereiken: info@dupal.nl