Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Je bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Promotionele kleding

Promotionele kleding voor je werknemers nodig? Dupal is sinds 1998 – Bedrijvig in Kleding -. Wij bieden je de meeste keus in kleding voor jouw event of sportkleding. Organiseer je een open dag of een activiteit en wil je dat alle werknemers en/of deelnemers er herkenbaar en hetzelfde uitzien? Laat je dan adviseren door Dupal, wij denken graag met je mee. Er is keuze uit een zeer ruim assortiment. Wij geven je scherpe prijzen en alsof dat nog niet genoeg is kun je rekenen op onze persoonlijke service. Kun je het bij ons niet vinden dan kun je het ergens anders ook niet vinden.

Bij Dupal kun je kiezen uit onze standaard uitgebreide collectie of iets geheel naar eigen idee ‘custom made’ laten produceren zoals een cap, een polo, een tas of iets anders. Dupal kent deze bedrijvigheid als geen ander! Neem contact met ons op en laat je inspireren!

Klik op event kleding of sportkleding en neem een kijkje in onze online catalogus.

 

dupal bedrijfskleding

 

Promotionele kleding voor professionele uitstraling

Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de promotionele kleding voor jouw evenement of sportactiviteit. Uniforme  promotionele kleding geeft je bedrijf een duidelijk herkenbare, professionele uitstraling. Wij maken geheel vrijblijvend een proefdruk zodat je kunt zien hoe je logo eruitziet op de gekozen bedrijfskleding. En wij denken met je mee over praktische zaken en regelgeving.

Ruime keuze

Bij Dupal kies je uit een zeer ruim assortiment. Wij kunnen alles leveren voor jouw promotie, event, open dag, activiteit, festival, of iets anders. We hebben hiervoor de beste merken voor je in huis. Bij Dupal kun je rekenen op snelle levertijden. Of je nu t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, softshell jassen, bodywarmers, petjes, signalisatie vestjes of iets anders nodig hebt, bij Dupal slaag je altijd!

Jouw promotionele kleding vv persoonlijke naam

Heb je veel werknemers of deelnemers en wil je dat de promotionele kleding wordt voorzien van een persoonlijke naam? Ook dat is geen probleem! Wij zijn gewend om complexe orders te verwerken. U levert de lijst met maten en namen aan en wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Natuurlijk kun je vooraf pasmodellen bij ons regelen en wij maken een gratis proefdruk voor je. Wij stellen alles in het werk om jou te ontzorgen.

Voor alle branches en toepassingen

Dient de promotionele kleding te worden voorzien van opvallende signalisatie? Dat kan! Met reflecterende transfers. Of ben je werkzaam in het onderwijs, evenementenbranche, horeca of zorg? Organiseer je een evenement of bijeenkomst en wil je dat alle deelnemers en/of werknemers een herkenbare uitstraling hebben? Dan is Dupal jouw leverancier!

Leverancier promotionele kleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van jouw event kleding of sportkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw promotionele kleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!