Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Je bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Werkkleding of bedrijfskleding

Werkkleding of bedrijfskleding voor je werknemers nodig? Dupal is sinds 1998 – Bedrijvig in Kleding -. Wij bieden je de meeste keus. Je krijgt van ons het beste advies. Wij geven je scherpe prijzen en alsof dat nog niet genoeg is kun je rekenen op onze persoonlijke service. En die gaat vaak net een stapje verder dan u zou verwachten…

Klik op het kledingstuk naar keuze en neem een kijkje in onze online webshop. Staat het kledingstuk dat je zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

 

dupal bedrijfskleding

 

Werkkleding voor professionele uitstraling

Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de werkkleding voor jouw bedrijf. Uniforme bedrijfskleding geeft je bedrijf een duidelijk herkenbare, professionele uitstraling. Wij maken geheel vrijblijvend een proefdruk zodat je kunt zien hoe uw logo eruitziet op de gekozen bedrijfskleding. En wij denken met je mee over praktische zaken en regelgeving.

Ruime keuze

Bij Dupal kies je uit een zeer ruim assortiment. Wij kunnen alles leveren en hebben hiervoor de beste merken voor je in huis. Een vast deel van de collectie ligt zelfs op voorraad zodat we snelle levertijden kunnen garanderen. Of je nu werkbroeken, t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, softshell jassen, bodywarmers, werkschoenen of iets anders nodig hebt, bij Dupal slaag je altijd!

Jouw werkkleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskledingset samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen.
Wij gebruiken hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Voor alle branches en toepassingen

Dient de bedrijfskleding te worden voorzien van opvallende signalisatie? Of ben je werkzaam in de industrie, horeca of zorg? Organiseer je een evenement of bijeenkomst en wil je dat alle deelnemers en/of werknemers een herkenbare uitstraling hebben? Sta je op een beurs en wil je dat jouw team er super professioneel uitziet, passend bij de corporate identity? Dan is Dupal jouw leverancier!

Leverancier bedrijfskleding, werkkleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw bedrijfskleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!