Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Zorg

De kleding die voldoende bewegingsruimte geeft!

Mooi en comfortabele jasjes en broeken voor iedere functie in de zorg. Dupal heeft beroepskleding voor de zorg in de vorm van jasjes met kleurige accenten en slimme oplossingen zoals een extra rugplooi voor meer bewegingsruimte. Wat je ook zoekt; zorgkleding met een moderne uitstraling of liever wat meer casual, we hebben het kledingstuk voor jou in huis. Dupal zorgt voor een professioneel imago voor dames en heren; van dierenarts tot tandarts en van nagelstyliste tot kapster. We helpen je graag verder.

Wij zijn dealer van de grootste producent van zorgkleding De Berkel.

kleding voor de zorg - showroom en pand Dupal

Kledingcollectie voor de zorg van Dupal

In de zorg is het belangrijk dat je veel bewegingsruimte hebt en dat je duidelijk herkenbaar bent voor je cliënten en/of patiënten. Ook het kunnen wassen van d kleding op hoge temperatuur in verband met de hygiene is een eis voor werkkleding in de zorg. Dupal heeft een uitgebreide collectie speciaal voor de zorg. Kleding in de zorg hoeft zeker niet saai te zijn. Met leuke kleuraccenten en het slim verwerken van plooien en zakken kun je er ook in de zorg modieus uitzien. Elk kledingstuk kan door ons worden voorzien van je bedrijfslogo en/of tekst. In onze showroom in Waalwijk hebben we een deel van onze collectie hangen. We ontvangen je graag om de mogelijkheden met je door te nemen.

Uitgebreide collectie kleding voor de zorg

Of je nu op zoek bent naar trendy, casual of comfort, wij hebben alles in huis om jou en je personeel er goed uit te laten zien. Of je nu op zoek bent naar broeken, jasjes, shirtjes of polo’s, er is altijd gedacht aan draagcomfort, stevigheid en wasbaarheid. Bedrijfskleding in de gezondheidszorg is vaak voorzien van stretch, dat zorgt voor nog meer bewegingsvrijheid. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, wij kunnen u alles vertellen over bedrijfskleding voor de zorg. Wij hebben de beste merken voor je in huis en kunnen alles leveren. Bij Dupal slaag je altijd!

Jouw bedrijfskleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskleding set samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen. Bij Dupal gebruiken we hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Leverancier kleding om de zorg, bedrijfskleding of werkkleding Noord-Brabant

Is jouw zorg gerelateerde bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van je bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw beroepskleding voor de zorg bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!