Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Industrie

De collectie gemaakt voor het zware werk!

Dupal levert slijtvaste werkkleding voor de industrie in een sterke kwaliteit met robuuste versterkingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij garanderen dat de kwaliteit en duurzaamheid van de werkkleding goed is.

Onze voordelen:
– geen minimale afname
– opdruk in eigen huis
– basiskleuren t-shirts, polo’s en sweaters uit voorraad leverbaar
– persoonlijk advies

Bij Dupal kun je ook terecht voor een uitgebreide collectie veiligheidsschoenen. Enkele van onze bekende merken zijn: Jobman, WorkmanTricorp, Dunlop. Klik op de merknaam en neem gerust een kijkje in de online catalogus veiligheidsschoenen van deze merken.

showroom en pand dupal bedrijfskleding in waalwijk

De industriële bedrijfskleding collectie van Dupal

Bedrijfskleding voor de industrie moet extra sterk zijn. Het gebruik van extra sterke materialen, super sterke verbindingen en heavy duty uitvoering maken deze bedrijfskleding slijtvast. Dat is ook hetgeen waar de industrie collectie van Dupal aan voldoet. Er is een ruime keuze aan kledingstukken binnen deze collectie. Zo zijn er extra sterke werkbroeken en jacks. Draagcomfort en pasvorm gaat in deze collectie niet verloren! Dupal heeft ruime ervaring in bedrijfskleding voor de industrie en weet perfect welke merken het beste aansluiten op jouw wensen.

Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de bedrijfskleding voor jouw industriële onderneming. Elke kledingstuk wordt door Dupal voorzien van je logo. Dit ziet er niet alleen super professioneel uit, het draagt ook bij aan een herkenbare uniforme uitstraling van je werknemers.

Jouw industrie bedrijfskleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskleding set samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen. Bij Dupal gebruiken we hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Leverancier industrie gerelateerde kleding, bedrijfskleding of werkkleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van signalisatie kleding, bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw industriële bedrijfskleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!