Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Promotie

De collectie gemaakt voor een herkenbare uitstraling!

Bij Dupal kun je kiezen uit onze uitgebreide collectie bedrijfskleding of accessoires ter promotie van jouw bedrijf of event. Of je kunt iets geheel naar eigen idee ‘custom made’ laten produceren zoals bijvoorbeeld een cap, een polo, een tas of iets anders. Heb je een idee? Laat het ons weten, met onze vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij je zeker helpen. Wij weten als geen ander hoe kleding of accessoires bijdragen aan een herkenbare en professionele uitstraling van jouw bedrijf. Het is een stukje extra promotie die je op laat vallen in de massa. Zeker wanneer je het anders dan anders durft te doen!

Dupal heeft als slogan niet voor niks bedrijvig in kleding. Wij zijn je partner op het gebied van promotie door middel van bedrijfskleding. Neem contact met ons op en laat u inspireren! Voor alle mogelijkheden kunt u een kijkje nemen in onze online catalogus.

collectie promotie showroom en pand Dupal bedrijfskleding

Kleding collectie voor promotie

Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de promotionele kleding voor jouw bedrijf, evenement of activiteit. Met uniforme bedrijfskleding kun je je bedrijf promoten en het geeft je bedrijf een duidelijk herkenbare, professionele uitstraling. Wij maken geheel vrijblijvend een proefdruk zodat je kunt zien hoe je logo eruitziet op de gekozen bedrijfskleding. En wij denken met je mee over praktische zaken en regelgeving.

Ruime keuze

Bij Dupal kies je uit een zeer ruim assortiment. Wij kunnen alles leveren voor jouw bedrijf, event, beurs, open dag, activiteit, festival, of iets anders. We hebben hiervoor de beste merken voor je in huis. Bij Dupal kun je rekenen op snelle levertijden. Of je nu t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, softshell jassen, bodywarmers, petjes, signalisatie vestjes of iets anders nodig hebt, bij Dupal slaag je altijd!

Voor alle branches en toepassingen

Dient de promotionele kleding te worden voorzien van opvallende signalisatie? Dat kan! Met reflecterende transfers. Of ben je werkzaam in het onderwijs, evenementenbranche, horeca of zorg? Organiseer je een evenement of bijeenkomst en wil je dat alle deelnemers en/of werknemers een herkenbare uitstraling hebben? Dan is Dupal jouw leverancier!

Leverancier kleding ter promotie van jouw bedrijf in Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van jouw kleding ter promotie van jouw bedrijf of event. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw promotionele kleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!