Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Corporate

De collectie voor een representatieve look!

Sta je met je bedrijf op een beurs? Of heb je een representatief beroep ? Dan geeft het dragen van een pak of kostuum je bedrijf een professioneel aanzien. Zeker tijdens een beurs of evenement is het goed om werknemers te kleden volgens een vergelijkbare styling; een blazer met korte rok voor de dames en een broek met gilet en/of colbert voor de heren. Alles op elkaar afgestemd met dezelfde stof en in dezelfde kleur combinatie.

Een goede pasvorm en gebruik van lichte en prettige stoffen geven je medewerkers alle bewegingsvrijheid. Dupal heeft oog voor draagcomfort, mooie details en pasvorm. We denken graag met je mee over het compleet maken van de corporate outfit met bijvoorbeeld een stropdas of shawl in huisstijlkleujren. Ook voor blouses kun je bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers er modieus en herkenbaar bijlopen!

corporate kleding collectie - showroom en pand Dupal bedrijfskleding

Corporate kleding voor professionele uitstraling

Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de corporate bedrijfskleding voor jouw bedrijf of evenement. Uniforme bedrijfskleding geeft je bedrijf een duidelijk herkenbare, professionele uitstraling. Zeker wanneer je werknemers een representatieve functie hebben is corporate kleding erg belangrijk. Dupal kan elk kledingstuk voorzien van een logo of tekst. Wij maken geheel vrijblijvend een proefdruk zodat je kunt zien hoe uw logo eruitziet op de gekozen bedrijfskleding.

Ruime collectie

Bij Dupal kies je uit een zeer ruim assortiment. Wij kunnen alles leveren en hebben hiervoor de beste merken voor je in huis. Onze levertijden zijn snel. Of je nu een compleet pak of kostuum nodig hebt of een pantalon, gilet, colbert, rok, blazer of blouse. Bij Dupal slaag je altijd!

Jouw bedrijfskleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskledingset samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen. Wij gebruiken hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Leverancier bedrijfskleding, werkkleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van corporate bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw bedrijfskleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!