Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Horeca

De collectie die comfortabel werken mogelijk maakt!

Onze horeca bedrijfskleding collectie is uiterst comfortabel en gemaakt van soepele stoffen. De horecakleding is modieus en zowel in uni- als damesmodellen leverbaar! Uiteraard is het mogelijk om bij de gekozen koksoutfit een schort of sloof te bestellen in de kleur en  huisstijl van uw restaurant. Ook hebben we mooie blouses, shirts, polo’s en nog veel meer in huis om uw werknemers aan te kleden.

Elk kledingstuk kan worden voorzien van het logo van jouw horeca-onderneming. Wij maken een gratis proefruk, denken met je mee en geven je advies zodat je de beste keuze kunt maken. Breng eens een bezoekje aan onze showroom, wij tonen je graag de mogelijkheden!

Neem nu alvast een kijkje in de online catalogus van onze horecacollectie.

collectie horeca in showroom en pand Dupal

Horeca bedrijfskleding collectie van Dupal

In de horeca is het belangrijk dat je werknemers opvallen en duidelijk herkenbaar zijn voor je bezoekers. De keuze voor comfortabele en professioneel uitziende bedrijfskleding is daarbij van essentieel belang. Dupal heeft een uitgebreide collectie speciaal voor de horeca. Elk kledingstuk kan door ons worden voorzien van je bedrijfslogo en/of tekst. In onze showroom in Waalwijk hebben we een deel van onze collectie hangen. We ontvangen je graag om de mogelijkheden met je door te nemen. Zodat je de juiste keus kunt maken.

Uitgebreide collectie horecakleding

Of je nu op zoek bent naar een schort, koksbuis of een koksmuts wij hebben alles in huis om jouw keukenpersoneel er goed uit te laten zien. Voor het bedienend personeel hebben we natuurlijk ook ruime keuze in shirts, blouses of polo’s. In de horeca is draagcomfort erg belangrijk, wij kunnen u hier als geen ander over informeren. Wij hebben hiervoor de beste merken voor je in huis en kunnen alles leveren. Bij Dupal slaag je altijd!

Jouw bedrijfskleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskleding set samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen. Bij Dupal gebruiken we hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Leverancier signalisatie kleding, bedrijfskleding of werkkleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van je kokskleding, bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw horecakleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!