Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk! Vragen? Bel ons: +31 (0)416563005 | Whatsapp

Signalisatie

De collectie gemaakt om zichtbaar te zijn!

Altijd goed zichtbaar met signalisatie of reflecterende kleding in oranje of geel. Dupal heeft een ruime collectie signalisatie kleding. Denk aan veiligheidvestjes of hesjes, jassen, veiligheidsbroeken, T-shirts, polo’s, sweaters, bermuda’s, softshells en overalls. Deze kledingstukken zijn allemaal voorzien van reflecterende elementen zodat je extra opvalt.

Er is bedrijfskleding beschikbaar waarmee je goed zichtbaar – ookwel high visibility genoemd – bent in alle weersomstandigheden. Zo zijn er bijvoorbeeld waterdichte jacks verkrijgbaar. Elk kledingstuk kan naar wens worden voorzien van je logo of een tekst. Je ontvangt een gratis proefdruk vooraf en er is geen minimale afname verplichting.

 

Klik hier voor meer info: DUPAL – Tricorp – Multinorm – digital flyer

showroom en pand dupal bedrijfskleding waalwijk

Zichtbaar met de signalisatie bedrijfskleding collectie van Dupal

In een aantal vakgebieden is het extra belangrijk goed zichtbaar te zijn. Dit kan met reflecterende signalisatie kleding. Deze kleding laten je werknemers opvallen waardoor het veiliger is te werken op gevaarlijke locaties. De signalisatie kleding collectie van Dupal biedt alles waar je naar op zoek bent. Vanuit onze vestiging in Waalwijk helpen wij je graag in het maken van de beste keus voor de signalisatie bedrijfskleding voor jouw onderneming. Elke bedrijfkledingstuk wordt door Dupal voorzien van je logo dit draagt bij aan een herkenbare uniforme uitstraling van je werknemers.

Uitgebreide collectie signalisatiekleding

Iedereen kent natuurlijk wel de veiligheidshesjes in geel en oranje, maar er is nog zoveel meer te krijgen. Zo zijn er veiligheidsjassen met reflecterende stukken waardoor je werknemers duidelijk zichtbaar zijn. Ook zijn er werkbroeken, bodywarmers, t-shirts, polo’s en jacks verkrijgbaar. Zelfs een pet kan door ons nog worden voorzien van high visibility elementen om extra op te vallen. Het assortiment is zeer ruim. Wij hebben hiervoor de beste merken voor je in huis en kunnen alles leveren. Bij Dupal slaag je altijd!

Jouw signalisatie bedrijfskleding in ons Kleding Management Systeem

Heb je veel medewerkers en hebben zij hun eigen voorkeur voor het soort kleding dat ze dragen? Ook dat is geen probleem! We stellen in overleg met u een bedrijfskleding set samen en je werknemer geeft aan ons door wat hij hier graag van wenst te ontvangen. Bij Dupal gebruiken we hiervoor het Kleding Management Systeem. Elke werknemer heeft een bepaald bedrag (punten in het systeem) waarvoor hij/zij jaarlijks kleding uit kan zoeken. Het is zelfs mogelijk de kleding vooraf te passen in onze showroom zodat je werknemers verzekerd zijn van goed zittende kleding op hun werk. Je hebt er geen omkijken meer na.

Opvallende bedrijfskleding voor elke branche

Dient de bedrijfskleding te worden voorzien van opvallende signalisatie en wil je dat alle deelnemers en/of werknemers een herkenbare uitstraling hebben?  Dan is Dupal jouw leverancier!

Leverancier signalisatie kleding, bedrijfskleding of werkkleding Noord-Brabant

Is jouw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant dan is Dupal jouw leverancier van signalisatie kleding, bedrijfskleding of werkkleding. Met onze showroom in Waalwijk zijn we altijd dichtbij. Dus is jouw bedrijf gevestigd in de regio Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Breda of Eindhoven? Bestel dan jouw signalisatiekleding bij Dupal. Kijk eens rond in onze online catalogus of neem direct contact met ons op met je vraag. We helpen je graag verder!