Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Blijf comfortabel warm met thermo ondergoed

craft thermo ondergoed

 

 

De koude winterdagen zijn weer gearriveerd. Werk je veel buiten? Of wil je het ook binnen altijd lekker warm hebben? Dan is het slim om te investeren in thermo ondergoed. Thermo ondergoed houdt de warmte op de huid waardoor je zelfs boven op een dak, in een koude bedrijfshal of gewoon thuis lekker warm blijft.

Warmte isoleren en vochtregulerend

Thermo ondergoed werkt warmte isolerend en vochtregulerend. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld een katoenen ondershirt of hemd. Een katoenen shirt neemt transpiratievocht op waardoor deze klam wordt en je het dus koud krijgt. Ook duurt het lang voordat een katoenen shirt weer droog is. Ben je op zoek naar warme onderkleding kies dan voor thermo ondergoed.

Kies voor comfortabel

Wellicht anders dan dat je in je hoofd hebt zit thermisch ondergoed erg comfortabel. Het is rekbaar en heeft een goede pasvorm. Thermo ondergoed is ook onzichtbaar onder je bovenkleding. Je hebt eigenlijk bijna niet in de gaten dat je het draagt. Thermo ondergoed is verkrijgbaar voor zowel dames als heren

Blijf warm op je werk

Zorg dat je warm blijft nu de thermostaat op veel plekken naar beneden gaat. Het is voor distributiecentra, kantoren en andere werkplekken een logische keus om de verwarming lager te zetten om zo energiekosten te besparen in deze dure tijden.

Ook bij buiten werk een slimme investering

Investeren in thermo ondergoed voor je werknemers is een voordelige keus voor jou als werkgever in tijden waar je zuinig om moet gaan met energie. Maar ook wanneer je werknemers veel buiten werken is het een slimme oplossing. Het zorgt ervoor dat de kwetsbare plekken van je werknemers, zoals de onderrug, warm blijven. Dit voorkomt blessures en uitval door verkramping van spieren of het aannemen van een andere houding.

Nog meer mogelijkheden

Laat je werknemers eens proberen thermo ondergoed te dragen. En vinden ze het echt niks dan zijn er natuurlijk nog andere oplossingen. Denk aan een bodywarmer die tot halverwege de billen valt (met handige zakken) om het bovenlichaam warm te houden, thermo sokken voor de voeten en een toffe muts met je bedrijfslogo om je hoofd en oren warm te houden.

Vraag Dupal

Dupal bedrijfskleding heeft voldoende oplossingen in huis om je werknemers warm te houden. Afhankelijk van je keus kan het kledingstuk ook nog worden voorzien van je bedrijfslogo. Vind je het fijn om persoonlijk advies te krijgen? Ook dat kan! Bel ons voor een afspraak, we komen graag bij je langs of ontvangen je in onze showroom.