Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Warme en winddichte winterjas – bedrijfskleding

warme winddichte winterjas - bedrijfskleding Dupal

 

Warme winddichte winterjas

Ontdek de ultieme bescherming tegen de kou met de warme winddichte jassen verkrijgbaar bij Dupal Bedrijfskleding. Wij begrijpen dat het dragen van een comfortabele en warme jas essentieel is voor jouw welzijn in koude omstandigheden. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde jassen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van winddichtheid, waterbestendigheid en isolatie.

Winddichte winterjas

De perfecte keuze voor je warmtebehoeften begint bij de winddichtheid van onze jassen. In onze collectie vind je jassen die speciaal zijn ontworpen om je te beschermen tegen de ijzige wind, waardoor je comfortabel kunt genieten van elke buitenactiviteit, ongeacht de weersomstandigheden. Goede winddichtheid is cruciaal om de kou buiten te houden, en daarom bieden we binnen onze jassencollectie de meest geavanceerde materialen om dit te waarborgen.

Waterdicht

Onze jassen bieden niet alleen bescherming tegen wind, maar ook tegen natte weersomstandigheden. Wij begrijpen dat regen en vocht de lichaamstemperatuur kunnen beïnvloeden. Daarom zijn onze waterdichte jassen behandeld met waterbestendige materialen, zodat jij droog en comfortabel blijft, zelfs in onvoorspelbaar weer.

Warme winterjas

Een belangrijk aspect van onze warme winddichte jassen is het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal. Dit houdt de lichaamswarmte vast en zorgt ervoor dat je warm blijft, zelfs in de koudste omstandigheden. De geschiedenis van geïsoleerde bovenkleding begon met de ontwikkeling van de donsjas in 1936 door de Amerikaanse avonturier Eddie Bauer. Bij Dupal Bedrijfskleding zetten we deze traditie voort door jou jassen aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam.

Duurzaamheid

Wij volgen de innovaties op het gebied van duurzaamheid op de voet zodat wij ook duurzame opties aan kunnen bieden in onze collectie jassen. Dus ben je op zoek naar ongeëvenaarde warmte en duurzaamheid? Wij bieden je synthetische alternatieven als PrimaLoft® en Sustans® by Dupont Sorona®. Zij gebruiken een steeds hoger percentage gerecyclede vezels in hun producten. De vezels van Sustans® Dupont Sorona® worden zelfs gemaakt van plantaardige ingrediënten, waarvan 37% ook nog eens jaarlijks hernieuwbaar zijn.

Kies voor comfort, functionaliteit en stijl

Kies voor de warme winddichte jassen van Dupal Bedrijfskleding en ervaar de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Wij streven ernaar om jouw eerste verdedigingslinie tegen de kou te zijn, zodat je vol vertrouwen de elementen kunt trotseren. Ontdek vandaag nog onze collectie en geniet van de warmte die alleen Dupal Bedrijfskleding kan bieden! Neem contact met ons op.