Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Altijd uitstekend bereikbaar en servicegericht

bereikbaar en servicegericht

Altijd uitstekend bereikbaar en servicegericht

Bent u op zoek naar hoogwaardige bedrijfskleding in Waalwijk? Dan ben je bij Dupal Bedrijfskleding aan het juiste adres! Naast ons uitgebreide assortiment aan werkkleding / bedrijfskleding, onderscheiden wij ons ook door onze uitstekende bereikbaarheid en servicegerichtheid.

Snel en gemakkelijk met ons communiceren wanneer het jou uitkomt

Tijdens kantooruren staan onze vriendelijke medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren bij jouw aankoop. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0416 563005. Heb je liever contact via e-mail? Geen probleem! Wij zijn altijd bereikbaar via info@dupal.nl. Zelfs buiten kantooruren en in het weekend kun je ons bereiken via Whatsapp (06 22 42 50 09). Zo kun je altijd snel en gemakkelijk met ons communiceren, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Servicegericht en veel keuze

Bij Dupal Bedrijfskleding streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. Daarom hebben we een eigen showroom waar je onze kleding en werkschoenen kunt passen.

Onze collectie omvat een breed scala aan werkkleding, waaronder t-shirts, poloshirts, sweaters, werkbroeken, schorten, softshell jassen, werkschoenen en nog veel meer. Al onze kledingstukken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen, zodat je altijd een product kunt vinden dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op de kleding te laten bedrukken, zowel op de borst als op de rug.

Voor het beste advies

Onze medewerkers zijn experts op het gebied van bedrijfskleding, ze staan klaar om je te adviseren en denken met je mee. Dankzij onze eigen transferprinter kunnen wij de gekozen bedrijfskleding snel en nauwkeurig bedrukken. Bovendien bieden wij altijd scherpe prijzen en wij hebben regelmatige aanbiedingen in de vorm van ‘Dupal Deals’. Zo kun je optimaal profiteren van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kortom, bij Dupal Bedrijfskleding ben je verzekerd van hoogwaardige producten, uitstekende service en een goede bereikbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Image by pikisuperstar on Freepik