Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Kies voor de kwaliteit van Jobman Workwear

jobman workwear kwaliteit werkkleding

Kies voor kwaliteit kies voor Jobman workwear

Bij Dupal bedrijfskleding bieden we een uitgebreid assortiment workwear. Wij bieden verschillende merken en kwaliteiten workwear aan. In deze blog vertellen we jullie alles over het merk Jobman Workwear.

Jobman workwear

Het merk Jobman Workwear is van oorsprong Scandinavisch. Het merk staat garant voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit. Het design van de modellen heeft ook een herkenbare Scandinavische uitstraling. Jobman Workwear is zeer geschikt voor de hardere wat zwaardere werkomstandigheden. De werkkleding van dit merk kan wel tegen een stootje!

Uitgebreide collectie Jobman Workwear

Verschillende vakgebieden om verschillende functionaliteiten, mate van duurzaamheid en bescherming. Jobman Workwear biedt een uitgebreide collectie voor binnen- en buitenwerk. Waarbij gemakkelijk combinaties gemaakt kunnen worden. De collectie is zowel voor heren als dames verkrijgbaar.

Voor het vervaardigen van deze werkkleding wordt gebruik gemaakt van duurzame en innovatieve materialen. Dit zorgt voor draagcomfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Jobman is ontwikkeld samen met de professionals die het dragen

Voor de ontwikkeling van de bedrijfskleding werkt Jobman intensief samen met professionals uit verschillende vakgebieden. Dit is dé manier om te ontdekken wat wel en niet werkt. Met deskundig oog voor detail en veel ervaring zet dit merk de opgedane kennis om in functionele werkkleding. Het resultaat? Workwear die perfect aansluit op de behoeftes van de drager in zijn/haar specifieke werkgebied.

Alleen het beste

Alleen het beste is goed genoeg voor Jobman. Dat is de insteek bij de ontwikkeling en productie van deze kwaliteitswerkkleding. Wij garanderen je dat wanneer je kiest voor het merk Jobman, je kiest hoogwaardige werkkleding afgestemd op jouw vakgebied. Dit maakt je keuze voor een iets duurder merk niet alleen een economische verantwoorde keuze, maar ook een duurzame keuze.

De workwear van Jobman biedt bescherming, slimme oplossingen, comfort en een goede pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Afhankelijk van het beroep is er ruimte voor het meedragen van hand- en elektrisch gereedschap. Ook voor professionals die werken onder zware omstandigheden biedt Jobman workwear het hoogste niveau van bescherming. De werkkleding is gemaakt van comfortabele, slijtvaste materialen die professionals droog en veilig houden.

Jobman Practical

Ben je op zoek naar iets eenvoudigere kleding zonder afbreuk te doen aan comfort en functie? Dan hebben we Jobman Practical. Deze collectie is ontworpen met betaalbaarheid in het achterhoofd. De Jobman Practical collectie is van dezelfde hoge kwaliteit, maar dan met versimpelde oplossingen en vermindering in aantal functionaliteiten.

Jobman Workwear is verkrijgbaar bij Dupal Bedrijfskleding

Het uitgebreide assortiment is verkrijgbaar in vele kleuren en maten, inclusief High Visability kleding. Laat ons weten wat jouw wensen en werkomstandigheden zijn en maken een selectie waaruit jij kunt kiezen. Onze selectie geeft jouw keuzes binnen de range waar jij naar zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je erop vertrouwen dat ons advies voor jou werkt!