Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Opgeven is geen optie

opgeven is geen optie rotary uphill waalwijk - dupal

Opgeven is geen optie, dat is het motto van de Alpe d’HuZes. Een inmiddels zeer bekend en uniek sportief evenement. Het doel van dit evenement? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Rotary Uphill Waalwijk

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez. Zo ook het fietsteam Rotary Uphill Waalwijk omdat ze geloven dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Dat vinden wij bij Dupal een nobel streven waar ook wij ons voor in willen zetten.

Dupal fietst mee

Deze steun gaat verder dan de sponsoring van het Rotary Uphill Waalwijk fietsteam en de levering en bedrukking van de fietsshirts of het leveren van de bedrukte hoodies aan de leerlingen van Fontys Hogeschool. Dit onderwerp gaat ons bij Dupal zodanig aan het hart dat wij zelfs aanwezig zijn en meefietsen.

Dit doen we al jaren en het is een geweldige ervaring. Een positieve ervaring met een lach en traan. Dit jaar is Henk-Jan Palm, onze directeur, zelfs team captain. En Yvonne (dat is de dame met de ezel op haar helm ;-)) stapt samen met de overige teamleden op de fiets om de Alpe d-Huez zes keer te beklimmen.

Er is veel geld nodig voor onderzoek

Helaas heeft bijna iedereen in zijn leven wel te maken gehad met kanker, in de familie, bij vrienden of kennissen of misschien ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte.  Er is geld nodig voor onderzoek naar bestrijding van deze ziekte. Veel geld.

Door de sponsoring van het Rotary Uphill Waalwijk fietsteam en door zelf deel te nemen leveren ook wij onze kleine bescheiden bijdrage. Al is er maar één mensenleven mee gered, dan hebben wij ons doel bereikt!  Want opgeven is geen optie!

100% van de donaties naar kankeronderzoek

Het mooie van Alpe d-Huzes is dat elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds voor de volle 100% ten goede komt aan kankeronderzoek. Samen fietsen, samen beleven, samen ervaren, samen lachen, samen huilen en samen delen. Dat is wat deze fietstocht zo bijzonder maakt.

2 Wielen met 1 doel

Wij zeggen altijd het zijn 2 wielen met 1 doel: Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook? Doe mee!

Steun net als Dupal het Rotary Uphill Waalwijk fietsteam