Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Creativiteit en flexibiliteit opdruk kleding

creativiteit en flexibiliteit opdruk kleding Dupal bedrijfskleding

Heb je bedrijfskleding nodig of zoek je een vrolijk gekleurde overall of tuinbroek met eigen opdruk? Heb je een idee voor de opdruk maar geen digitaal bestand? Geen probleem! Bij Dupal Bedrijfskleding denken we graag met je mee! Maak kennis met onze creativiteit en flexibiliteit.

Creativiteit opdruk kleding

Leg ons jouw idee uit of stuur ons een voorbeeld van jouw idee door. Wij maken een ontwerp op maat voor jouw kledingstuk. Of dit nu een logo is voor de lokale biljartclub of een opdruk van een autorally op een softshell jas. Of een eenhoorn op een roze overall is of het logo van jouw bedrijf op een hoodie.

Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerpidee wordt omgezet naar werkelijkheid, wij denken graag met je mee. Dupal zorgt dat het er professioneel uitziet zelfs wanneer je geen ontwerp aan kunt leveren!

Flexibiliteit

Nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd verwerken wij deze op onze eigen transfer printer. Het in eigen huis hebben van een transferprinter betekent dat we niet alleen ontzettend snel kunnen schakelen, maar dat we kledingstukken ook kunnen personaliseren.

Dus wil je jassen voor je personeel met je bedrijfslogo erop en wil je vervolgens op 1 of 2 jassen een andere opdruk of toevoeging of persoonlijke naam? Dat kan gewoon! Zonder extra kosten! En er is geen prijsverschil tussen een opdruk in één kleur of in fullcolour!

Alles onder één dak!

Bij Dupal bedrijfskleding vind je dus alles onder één dak. Dit start bij het maken van het ontwerp / proefdruk. Vervolgens wordt het ontwerp doorgestuurd naar de transferprinter die jouw afbeelding in fullcolour verwerkt. Tijdens de laatste stap wordt deze transfer op de afgesproken plek aangebracht op het kledingstuk.

Zo ontstaat jouw persoonlijke, unieke, bijzondere kledingstuk. Waarop jouw ontwerpidee werkelijkheid is geworden. Je kunt bij Dupal terecht voor meerdere stuks maar ook voor slechts 1 stuk. Dat is geen enkel probleem.

Optimale service

Twijfel je over het te kiezen kledingstuk of de kwaliteit? Dupal adviseert je graag. Wil je zeker weten of de maat goed is? Dan ben je van harte welkom in onze showroom.