Bel +31 (0)416563005 | Whatsapp | E-mail
Login klanten

Ontdek de nieuwe Drytec technologie

Drytec technologie bij DUpal Bedrijfskleding

Bij Dupal Bedrijfskleding streven we ernaar om altijd de nieuwste technologieën en innovaties aan te bieden die bijdragen aan het comfort en de veiligheid van uw werkdag. Daarom introduceren we met trots de nieuwe DryTec™ technologie in de kledinglijn van het merk Cutter & Buck. Deze innovatieve technologie is speciaal ontworpen om u koel, droog en beschermd te houden, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Wat is DryTec?

DryTec™ is een geavanceerde stoftechnologie met hoogwaardige vochtafvoerende eigenschappen. Dit betekent dat het zweet snel van uw huid wordt afgevoerd en naar de buitenste laag van de stof wordt gebracht, waar het kan verdampen. Het resultaat? U blijft koel en droog, zelfs tijdens de warmste werkomstandigheden. Of u nu werkt in een kas, een druk kantoor, of buiten in de zon, DryTec zorgt ervoor dat u zich de hele dag fris en comfortabel voelt.

Waarom Kiezen voor DryTec?

Naast het vochtafvoerende vermogen biedt de DryTec collectie nog meer voordelen. De DryTec™ lijn is voorzien van een UPF-bescherming van 50+, wat betekent dat u ook beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die veel buiten werken, waar de zon een constante factor is.

DryTec™ in sport- en werkkleding

De DryTec™ technologie is niet alleen een uitstekende keuze voor werkkleding, maar ook voor sportkleding. Of u nu actief bent tijdens uw werk of in uw vrije tijd, deze kleding biedt u de bewegingsvrijheid en het comfort dat u nodig heeft. Bij Dupal begrijpen we dat comfort en functionaliteit hand in hand gaan, en daarom hebben we deze technologie opgenomen in ons assortiment.

Altijd het beste in huis

Bij Dupal Bedrijfskleding zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties. We geloven dat vooruitgang in technologie gelijk staat aan vooruitgang in comfort en veiligheid op de werkvloer. Ontdek vandaag nog de voordelen van DryTec™ en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardige, innovatieve kleding kan maken.

Meer weten? Wij vertellen je er graag meer over! Neem contact met ons op via 0416 563 005, WhatsApp op 06 2242 5009, of mail naar info@dupal.nl.